Αν δεν εμφανίζεται σωστά το email δείτε το στον browser

-

header.jpg
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΜΑΪΟΣ 2020

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΣΔΕΛ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Β’ Πρόγραμμα Οικονομικής Αρωγής για Συγγραφείς

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ), λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης, αποφάσισε να επισπεύσει και να διευρύνει το Β’ Πρόγραμμα Οικονομικής Αρωγής 2020, συμπεριλαμβάνοντας εκτός από τους συγγραφείς, τους μεταφραστές, τους αρθρογράφους επιστημονικών περιοδικών και τους δημοσιογράφους. Τη Δευτέρα 11 Μαΐου ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Οικονομικής Αρωγής για Συγγραφείς λογοτεχνικών έργων, για το οποίο θα διατεθούν συνολικά 50.000 ευρώ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
8e74f5c2-e765-4e12-b807-52428b1f39b7.gif
-

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα βιβλία δεν τα γράφουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Τα βιβλία δεν τα γράφουν φωτοτυπικά μηχανήματα

Ο ΟΣΔΕΛ, στο πλαίσιο της ευρύτερης καμπάνιας που υλοποιεί για την ενημέρωση της ακαδημαϊκής κοινότητας σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, με κεντρικό σύνθημα «Τα βιβλία δεν τα γράφουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Τα βιβλία δεν τα γράφουν φωτοτυπικά μηχανήματα», σχεδίασε και, με τη συνεργασία του Συλλόγου Εκδοτών Επιστημονικού Βιβλίου (ΣΕΕΒΙ), συμπεριέλαβε στις αποστολές των συγγραμμάτων προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, σχετικό ενημερωτικό υλικό.

περισσότερα »

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα πανεπιστήμια της Κύπρου προσαρμόζουν τη λειτουργία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ο ΟΣΔΕΛ, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που προέκυψαν λόγω της υγειονομικής κρίσης, οργάνωσε τηλεδιάσκεψη, με αντικείμενο τα προγράμματα αδειοδότησης που παρέχει, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι απ' όλα τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Στην τηλεδιάσκεψη αυτή τα στελέχη των πανεπιστημίων ΑΠΚΥ και Νεάπολις Πάφου, τα οποία συνεργάζονται ήδη με τον ΟΣΔΕΛ, με την εμπειρία τους ως χρήστες, ενημέρωσαν για τα οφέλη που έχουν αποκομίσει τα ιδρύματά τους από τη συνεργασία αυτή.

περισσότερα »
8e74f5c2-e765-4e12-b807-52428b1f39b7.gif
-
graphic.jpg

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Διεθνείς εξελίξεις

Η παγκόσμια κοινότητα του βιβλίου -εκδότες, συγγραφείς, βιβλιοπώλες, βιβλιοθήκες, ενώσεις και Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης- επέδειξε αυξημένα αντανακλαστικά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και προτείνοντας μέτρα για τη διαχείριση της κρίσης και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας. Κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση, διαπιστώνουμε πληθώρα αξιοσημείωτων εξελίξεων και σημαντικών δράσεων.

περισσότερα »
-
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Copyright © 2019 ΟΣΔΕΛ

info@osdel.gr
Θεμιστοκλέους 73,10683 Αθήνα
Tηλ: 210-3849100, Fax: 210-3849105

Εάν επιθυμείτε διαγραφή από τη λίστα παραληπτών πατήστε εδώ