Αν δεν εμφανίζεται σωστά το email δείτε το στον browser

ΜΑΙΟΣ 2024
Σύντομη απολογιστική αναφορά του ΟΣΔΕΛ για την 20η ΔΕΒΘ
Η συμμετοχή του ΟΣΔΕΛ στην 20η ΔΕΒΘ στέφθηκε με επιτυχία. Ο Διευθυντής του ΟΣΔΕΛ προώθησε το έργο του Οργανισμού ως καλεσμένος σε διάφορα πάνελ και κατά τη διάρκεια του τριημέρου προέκυψαν χρήσιμες συναντήσεις για την προώθηση των στόχων του ΟΣΔΕΛ
Τον Μάιο πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΟΣΔΕΛ
Στις 20 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (ΕΓΣ) των μελών του ΟΣΔΕΛ. Πρόεδρος της ΓΣ εξελέγη ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, εκδότης Αντώνης Καρατζάς. Η ΕΓΣ ενέκρινε ομόφωνα τροποποιήσεις στο καταστατικό του Οργανισμού, καθώς επίσης και τροποποιήσεις στον κανονισμό διανομής.
Ο ΟΣΔΕΛ στηρίζει την εκδήλωση: «Γραμματισμός και Δημοκρατία στην εποχή της τεχνολογίας και της πληροφορίας: δεδομένα, προκλήσεις, στρατηγικές»
Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στις 18.00, Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, Αθήνα. Στην εποχή της τεχνολογίας και της πληροφορίας πόσο εύκολο είναι να διακρίνουμε ποιες από τις χιλιάδες απαντήσεις που δίνει το διαδίκτυο στα ερωτήματά μας είναι αξιόπιστες και ποιες όχι;
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Λογοτεχνικά Βραβεία 2022 και 2023
Πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 27 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η απονομή των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων και των Κρατικών Βραβείων συγγραφής Θεατρικού έργου για τα έτη 2022 και 2023.
Δικαιώθηκαν τα δύο αιτήματα του ΟΣΔΕΛ για το έργο Anti-piracy
Πρόσφατα εκδόθηκαν δυο θετικές αποφάσεις της Επιτροπής για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ) σε δυο αιτήματα που είχαν υποβληθεί από τον ΟΣΔΕΛ, δικαιώνοντας τις προσπάθειες του έργου Anti-piracy.
Αμερικανικές εφημερίδες μηνύουν ΟpenAI και Microsoft για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων
Οκτώ διακεκριμένες αμερικανικές εφημερίδες που ανήκουν στον επενδυτικό γίγαντα Alden Global Capital μηνύουν την OpenAI και τη Microsoft για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στο Ομοσπονδιακό δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης.
Τι άλλο σας ενδιαφέρει;

Θεμιστοκλέους 73, 106 83 Αθήνα

T 210 3849100, E info@osdel.gr, W osdel.gr

Copyright © 2024 ΟΣΔΕΛ

Εάν επιθυμείτε διαγραφή από τη λίστα παραληπτών πατήστε εδώ